Geen vakantiestress, kies een dierenoppas aan huis

G

Gezinnen met een huisdier ondervinden nogal eens problemen in de vakantie periode. Niet ieder dier mag- of kan mee met vakantie. Sommige honden worden ondergebracht in een kennel, of katten in een pension. Het is niet voor ieder dier een ideale oplossing en kan stress veroorzaken, voor zowel het huisdier als het baasje.
De meeste katten, konijnen en soms zelfs honden zijn liever in hun eigen, vertrouwde omgeving. Daarom adviseren wij eenĀ dierenoppas aan huis. Een perfecte oplossing!

Gratis oppas zoeken

Via www.katten-en-hondenoppas.nl kunt u gratis een dierenoppas zoeken in uw eigen regio. Of het nu gaat om een hondenoppas in Amsterdam of een kattenoppas in Den Haag, in iedere plaats is wel een betrouwbare huisdierenoppas te vinden. Heeft u een advertentie gevonden die aanspreekt?
Dan is het van belang eerst kennis te maken, geheel vrijblijvend. Er dient immers een band te zijn tussen u, uw huisdier en de oppas. Als alles goed verloopt, kunnen er heldere afspraken gemaakt worden. Afspraken over de vergoeding, de verzorging van het huisdier, en eventueel het huishouden. Zodra dit geregeld is, kunt u met een gerust hart op vakantie.