Op zoek naar kennis over honkbal? Lees dit artikel!

O

Honkbal is echt een geweldige sport die veel mensen heeft aangetrokken. Van jonge jongens die dromen over de grote competities tot volwassen weekendkrijgers, er is een indrukwekkend aantal fans. Het volgende artikel zal u van de informatie voorzien die u over honkbal moet weten.

Een coach weet dat gelukkige spelers goede spelers zijn. Leuke groepsactiviteiten (zoals een pizzafeest) is een leuke manier om dat te doen. Honkbal moet leuk blijven voor je team.

Glijden is een belangrijke vaardigheid die veel honkbalspelers niet kennen. Je kunt niet bang zijn voor het vuil. Een perfecte glijbaan brengt timing met zich mee. Je wilt dat je voet de basis zo snel mogelijk raakt. Oefen dagelijks het glijden totdat je nauwkeurig kunt beoordelen wanneer je met je glijbaan moet beginnen voor een maximale afstand.

Slahelmen moeten gedragen worden als je de bal raakt. Een slaghelm helpt u te beschermen tegen hoofdletsel. De beste helmen zijn ook voorzien van een schild dat uw gezicht beschermt tegen slechte standplaatsen en vuile ballen.

Speel als een team

Leer hoe je als team kunt spelen. Baseball voelt misschien niet zo aan als een teamsport als basketbal of voetbal, maar het is er zeker nog steeds een. Als je je als team beheerst hoe je als team moet spelen, vooral bij de verdediging en als er mannen op de basis in overtreding zijn, begin je meer wedstrijden te winnen dan je verliest!

Wilt u meer lezen over het voorkomen van blessures? Ga dan naar de website van Duthler Tilburg, daar lees je tips en informatie over het voorkomen van blessures middels preventieve training en spierverzorging.

Als je een catcher bent, zorg er dan voor dat je in de juiste positie bent als er niemand op de basis is. Dit betekent dat u in een lage hurkzit komt en uw gewicht op de ballen van uw voeten in evenwicht brengt. Kom zo dicht mogelijk bij de onderkant van de bat, maar zorg ervoor dat u niet geraakt wordt.

De hoek van de bat is belangrijk bij honkbal. De bat moet een hoek van ongeveer 45 graden hebben met de knop van die bat die naar de doos van de tegenoverliggende slagman wijst. Alle juiste schommels beginnen hier, ongeacht hun beginpositie. Dit komt omdat de bat zich in het vlak van de gooibal bevindt. Onnodige bewegingen worden tijdens het zwaaien vermeden door gebruik te maken van deze starthoek.

Als de catcher naar zijn knieën moet gaan om een bal te stoppen, moet je proberen een basis te stelen. Wanneer een vanger op zijn knieën naar beneden gaat, moet hij de bal omhoog scheppen. Zodra de bal de grond raakt, moet hij rennen. Meestal wordt u beloond met een gestolen basis.

Bij het vangen van een vliegende bal, gebruik beide handen op de handschoen. Het kan verleidelijk zijn om alleen uw handschoenhand te gebruiken, maar dat kan leiden tot een onvoorziene fout als u onzorgvuldig bent. Het is beter om jezelf onder de bal te plaatsen en de bal met je vrije hand in je handschoen te vangen zodra deze de handschoen raakt.

Conclusie

Veel verschillende soorten mensen zien honkbal als iets dat hen wegneemt van de strijd van het dagelijks leven. Er gaat niets boven het grijpen van je knuppel en handschoen, naar een lokaal balveld gaan en een potje honkbal spelen. Hopelijk maakt dit artikel het spel leuker.