Een onvergetelijke avond met Dames Draaien Door!

E

Muziek kan een feest maken of breken. Je hebt een dj nodig die het publiek aanvoelt, en die de mensen op kan zwepen door op het juiste moment het juiste nummer te draaien. Klinkt dit als muziek in je oren? Boek dan de professionals van Dames Draaien Door.

De beste muziek voor elk feest
Dames Draaien Door is dé artist agency voor vrouwelijke dj’s, muzikanten en vocalisten. In ons bestand staan onder andere saxofonistes, percussionistes en violistes. Die gevoelige vioolmuziek wordt nog mooier als je er en vocaliste bij boekt. Op deze manier ontstaat er een uniek samenspel. Zie je meer in een avond met stampende beats? Ga dan voor één van onze vrouwelijke dj’s. Zij verzorgen een gezellige avond met commerciële dance muziek, lounge muziek of de nieuwste top 40 hits. Wie kan er nu nog stil blijven zitten?

De complete event services
Bij een feest of evenement heb je natuurlijk meer nodig dan alleen een dj, een vocalist of een paar muzikanten. Daarom kun je bij Dames Draaien Door ook gebruik maken van de event services. Dit houdt in dat we je evenement op allerlei vlakken ondersteunen. Van een presentatrice tot danseressen en hostessen: we regelen het allemaal voor je. En wat dacht je van het technische aspect? De juiste lichteffecten, goede microfoons en professionele dj apparatuur maken meteen een groot verschil. Misschien wil je zelfs wel wat bloemen op tafel voor de gezelligheid. Ook dat is geen probleem. Uiteraard zorgen we ervoor dat alles klaar is voordat de eerste gasten binnenkomen.