Hoe is Wim Vos zijn EuroParcs ontstaan

H

Wim Vos heeft zijn familiebedrijf EuroParcs opgestart in 1980. Sinds het jaar 2000 is het bedrijf zich gaan specialiseren in het beheren en ontwikkelen van vakantieparken. In 2005 en 2009 hebben zijn zoon zich bij het familiebedrijf aangesloten en in 2016 hebben de twee broers de volledige verantwoordelijkheid van hun vader overgenomen. Zijn zoons zullen alle verdere plannen uitvoeren. Zo is Wim Vos zijn EuroParcs uitgegroeid tot wat het nu is en alles wat er nog komen gaat.

Hoe Wim Vos EuroParcs groot heeft gemaakt

Toen EuroParcs nog niet bestond uit luxe vakantiewoningen en het nog geen EuroParcs heette, bestonden de vakantieonderkomens uit stacaravans. De stacaravans waren van aluminium en meneer Vos had een tiental stacaravanparken. In het jaar 2000 kocht hij een aantal vakantieparken door heel Nederland. In 2015 heeft de familie een stuk grond gekocht op Bonaire waar zij Resort Bonaire gaan bouwen. Een geweldige locatie op een prachtig eiland. Resort Bonaire ligt langs de zee, heeft prachtige vakantiewoningen, een zwembad, een tropische tuin en vermaak voor de kinderen. Resort Bonaire wordt de perfect gateway! Vanaf 2016 gingen alle parken verder onder de naam EuroParcs. Het familiebedrijf dat begon met een tiental parken van Wim Vos, is nu EuroParcs. Prachtige vakantiewoningen op mooie locaties door heel Nederland en binnenkort ook Bonaire.

Wim Vos en EuroParcs Charity Foundation

Wim Vos zijn EuroParcs is de hoofdsponsor van de stichting die ook door familieleden wordt onderhouden. De stichting zorgt ervoor dat mindervaliden en gezinnen met ernstig zieke kinderen op vakantie kunnen. Zij kunnen dan gratis in speciaal daarvoor beschikbaar gestelde vakantiewoningen komen logeren. Ook zamelen zij geld in om Kanjerkastelen te bouwen. Dit doen zij voor zieke kinderen. Tot nu toe is er nog maar een Kanjerkasteel waar regelmatig gezinnen verblijven. De stichting hoopt dat het er nog meer worden en nog meer gezinnen een vakantie kunnen bieden. Bekijk hier meer!